Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
BMW akkumulátorok

BMW akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett BMW autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

BMW
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig

A BMW autók prémium minőségükről és megbízhatóságukról ismertek, és az akkumulátorok kiemelkedő szerepet játszanak az autók hatékony működésében. A különböző BMW típusokhoz különböző típusú akkumulátorok szükségesek, amelyek megfelelnek az autó motorjának jellemzőinek és a start-stop rendszer jelenlétének. Ebben a cikkben megismerkedünk a BMW különböző típusaival és azokhoz ajánlott akkumulátor márkákkal.

1-es BMW-k: Az 1-es BMW egy kompakt méretű autó, amelyhez általában 12 V-os akkumulátorok tartoznak. A konkrét típus függ a motor jellemzőitől és attól, hogy van-e start-stop rendszer az autóban. Néhány ajánlott akkumulátor márka közé tartozik a Varta, Bosch, Kraftmann és Perion.

2-es BMW-k: A 2-es BMW hasonlóan kisebb méretű, és általában 12 V-os akkumulátorral működik. A motor típusa és a start-stop rendszer jelenléte határozza meg az ideális akkumulátor típusát. Olyan márkák, mint az ABS, Polarix és Exide lehetnek megfelelő választások.

3-as BMW-k: A középkategóriás 3-as BMW többféle akkumulátor típussal kompatibilis. A megfelelő akkumulátor kiválasztása a motor jellemzőitől, a start-stop rendszer jelenlététől és az autó további felszereltségétől függ. Varta, Bosch és Dynac néhány ajánlott márka lehet.

5-ös BMW-k: A luxus és elegáns 5-ös BMW különböző típusú akkumulátorokat igényelhet. A motor jellemzői, a start-stop rendszer és a kiegészítő felszerelések befolyásolják az ideális akkumulátor kiválasztását. Olyan márkák, mint a Bosch, Exide és Dynac lehetnek megfelelő választások.

7-es BMW-k: A prémium kategóriába tartozó 7-es BMW szintén különböző típusú akkumulátorokat igényelhet. A motor jellemzői és a start-stop rendszer határozzák meg az optimális akkumulátor típust. Varta, Bosch és Kraftmann néhány ajánlott választás lehet.

Az X-sorozatú (X1, X3, X5) és Z-sorozatú (Z1, Z3, Z4, Z8) BMW modellekhez is különböző akkumulátor típusok tartoznak, amelyeket a motor jellemzői és a start-stop rendszer alapján kell kiválasztani.

Fontos megjegyezni, hogy az egyes típusokhoz különböző kapacitású, indítóáramú és kapcsolású akkumulátorok szükségesek. Azonban általában mindegyik BMW típus 12 V feszültséget igényel az akkumulátorból.

Válassz megbízható márkákat, mint például a Varta, Bosch, Kraftmann, Perion, ABS, Polarix, Exide és Dynac, amelyek széles választékban kínálnak akkumulátorokat a BMW autókhoz. Mindig konzultálj a gyártó által ajánlott specifikációkkal, és ha kétségeid vannak, kérj segítséget egy szakértőtől vagy BMW szerviztől, hogy megtaláld az ideális akkumulátort a BMW autódhoz.

Minden amit tudni kell az autó akkumulátorokról.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.